BlogProfilfotografering för Eriksbergs Hälsoklinik

Hade idag en förberedande profilfotografering för Eriksbergs Hälsoklinik. Fick ett väldigt trevligt inlägg publicerat på Facebook (se nedan). Reklam för en själv är aldrig fel. Ser fram emot den stundande plåtningen.

Photowalk i Göteborg 25 oktober

Efter ett sannslöst massa regnande, så slutade det plötsligt precis innan starten av  hösten photowalk i Göteborg. Ett arengemang av Fotografiska Förening i Göteborgs och facebooksidan Gatufoto Göteborg. Tillsammans med många hundra fotografer så dokumenterades Göteborg under tre timmar ur alla möjliga och omöjliga vinklar. Mitt resultat kan du se här.

2014-okt-25-photowalk-7.jpg

 

Street photography

Nya bilder från min senaste senaste street photography i Göteborg i slutet av september 2014. Lördagen den 25 oktober kommer jag delta i denna photowalk. Så inom kort så kommer ännu fler street photography bilder.

2014-sep-27-gatufoto gbg-339.jpgValdagen den 14 september 2014

Viktig dag i vår demokrati, över sju miljoner röstberättigade som alla har möjlighet att lägga sin röst hur Sverige ska styras.  En fantastiskt fin dag i sommarvärme, mycket köer till vallokalerna, fortsatta debatter vid valstugorna samt folk som njöt av sensommardagen. Mina bilder från valet och den fina dagen som ramade in alltihop, kan ses här

2014-sep-14-val 2014-7-2.jpg

Sommarn börjar ta slut


Den gågna helgen fick vi åter denna fantastiska sommar, uppleva högsommarvärme. Jag hade kräftskiva och det gick att sitta ute till midnatt utan några större problem. Efter några dagars regnande i inledningen av veckan, så inser jag att hösten närmar sig med stormsteg. Hoppas dock att vi slipper de värsta stormarna i år. För det som komma skall så passar jag på att lägga in lite höstbilder från förra året. Bilderna är tagna på den vackra Kvibergs kyrkogård i Göteborg

2 26 oktober 2013.jpg

Linda och Jonas bröllop den 16 augusti 2014

2014-aug-16-linda o jonas-171.jpg

Några bilder från fina Linda och Jonas bröllop vid Lycke Kyrka, den 16 augusti 2014. Totalt brände jag av drygt 2200 bilder allt från provbilderna helgen innan, till förberedelsena innan vigsel, vigseln, festen och mycket mer. 


En väldigt svensk sommarföretelse

2014-jul-30-nossebro-122.jpg

Något som hör den svenska sommaren, så är det väl en riktig knallemarknad. En speciell kulturinstitution där det både fyndas mellan allt som behövs och inte behövs. Där folk verkar trivas väldans bra, lite av en social mötesplats. 

Sista onsdagen i varje månad är det marknad i Nossebro. En marknad som påstås vara Sveriges största månadsmarknad. Varmt var det som det brukar denna sommaren, närmare 30 gr C. Massor av folk och en härlig stämning bland knallar, besökare samt otrolig mängd med stånd. 

Men några fynd blev det inte förutom en hel del bilder på marknaden, marknadsbesökare och knallar. Några bilder från marknaden kan ses här

Prenumera på bloggen i ”Those special moments” genom RSS flöden

Med en enkel RSS läsare (du kan läsa mer om RSS här) så går det nu att prenumera på alla uppdateringar som görs i bloggen. Använd bara nedanstående länk i RSS läsaren, så missar du inga nya inlägg.

http://stefanziegler.se/blog/index.xml

Den varma sommaren 2014

2014juli24-sodra skargarden-47.jpg

Detta året har det verkligen varit en otroligt fin och varm vår, försommar och nu även högsommar. Den gångna veckan har temperaturen i Göteborg legat på över 30 gr C. Inget går väl upp mot en vacker svensk sommar, som den vi har i år. 

I albumet Göteborgs Södra Skärgård finns några bilder från igår, runt öarna Styrsö och Donsö. J körde båten så jag kunde koncentrera mig på att föreviga allt det vackra som den den bohuslänska kusten bjuder på.

 

För snart två veckor sedan fyllde lille L, söndagen som gick hade vi kalas för honom. Blderna på honom i albumet barn sommaren 2014 är tagna dels innan och dels efter kalaset hemma hos mig respektive hos E o J. 

Semester och uppdatering av hemsidan

Är inne på min tredje semestervecka. Har äntligen fått ordning på mina bilder igen efter vinterns hårddiskkrasch. Tack och lov så hade jag kopior på alla bilderna, men mina backuper var otroligt ostrukturerade. Nu har jag full redundans på minst tre ställe på samtliga bilder som jag har jobbat med i Adobe Lightroom sedan sommaren 2012. 


© Stefan Ziegler 2014